La Marina celebra la inauguració del nou poliesportiu amb activitats esportives

El Club de Futbol Ángel Pedraza va tastar els jugadors més menuts a la nova porteria de futbol sala. Fotografia Rafel Vidal

Dissabte passat la regidora Laura Pérez, acompanyada del president de Taula d’Esports Andreu Farrera han donat el tret de sortida del nou equipament que ha acollit el passat mes de juliol el Campus Olimpia. L’equipament, ubicat al carrer de l’Energia números 21-35, de 2.499,79 metres quadrats, és un nou pavelló triple poliesportiu de tipus PAV-3 que consta d’una pista poliesportiva amb grades.

Al llarg de les quatre hores d’activitats amenitzades per la música i animació dels mitjans de comunicació del barri, com dels voluntaris de La Marina Viva, han convidat als assistents a trepitjar la pista. I ho han fet gràcies a les propostes que Taula d’Esport ha organitzat per practicar futbol, atletisme, arts marcials, bàsquet, escacs, voleibol o timbal – practica esportiva realitzada de la mateixa forma que el tennis, però amb unes raquetes sense nansa que recorda a una pandereta -, i classes de dansa.

El 2018 es redactarà un informe que podria dotar a l’equipament de piscines municipals

La Regidora Laura Pérez i el President de Taula d’Esports Andreu Farrera en el discurs d’inauguració. Fotografia de Rafel Vidal

La regidora ha aclarit que a partir del 2018 es redactarà un informe que posarà sobre la taula l’inici de la segona fase que dotarà a l’equipament de piscines municipals. “Estem molt contents de poder facilitar un espai esportiu com aquest en un barri que sabem que li manca oferta esportiva, és per això que comencem diferents intervencions urbanístiques al barri com un skate park”, entre altres espais que ha mencionat i que es recullen al pla de barris. Farrera, per la seva banda, ha aprofitat el testimoni per a subratllar “aquest espai és per a vosaltres”.

La graderia s’hi van aplegar veïns encuriosits. Fotografia Rafel Vidal

El primer partit de bàsquet a la nova pista va deixar a la Marina un gust amarg

La mateixa tarda, el poliesportiu ve rebre el primer enfrontament de la temporada entre el Club Esportiu de la Marina en la seva secció de bàsquet contra l’equip del Odena Club Bàsquet A.

Ja des de l’inici l’equip del Odena es va anticipar al marcador amb tres tirs per davant dels locals. Finalment el marcador va sentenciar la derrota pels locals amb un marcador final de C.E. La Marina 61 – Odena C. B. 67.

Els de la Marina s’enfrontaran el 30 de setembre contra el Club de Bàsquet Ramón Llull Blau, “anirem a per totes” ha afirmat el aquest matí el president del club, Andreu Farrera, a aquesta redacció.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.