L’encesa de llums de Nadal del Districte serà a La Marina

El proper 27 de novembre es dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums en els carrers de Barcelona.

Enguany, l’encarregada del Districte de la inauguració d’aquest acte nadalenc, el qual suposa una important activitat econòmica a tota la ciutat, és l’Associació de Comerciants La Marina.

Juntament amb el suport de l’Ajuntament de BCN, aquest any  l’Associació de Comerciants la Marina aconsegueix il·luminar més carrers del barri que en edicions passades.

L’objectiu és el de fer més dinàmic i atractiu el passeig dels veïns i veïnes per la zona de La Marina i convidar-los amb aquest ambient festiu a realitzar les compres de Nadal als comerços de proximitat del barri.

La festa d’inauguració al que tots esteu convidats estarà amenitzada per  AMACORD GRUP VOCAL, finalista de la darrera edició del concurs Oh Happy Day de TV3, també hi haurà lectura de contes per als nens i nenes, podreu gaudir d’una xocolatada i Joan Garcia Spiker revelació de Catalunya, farà la presentació de l’acte d’encesa de llums de Nadal.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.