Arriba l’exposició Ferran Soriano: escultures i projectes

Aquesta es una exposició atípica per l’autor, amb diverses i emotives connotacions, pel fet de fer-se a la biblioteca que du el nom del qui fou amic, referent i, potser mentor i, amb qui col·laborà al llarg de molts anys d’estreta amistat, Paco Candel.

La mostra es planteja en tres eixos. Com eix i motiu principal de l’exposició es mostra el projecte del monument en homenatge “A Paco Candel” previst per a instal·lar-se al jardí existent davant de la mateixa biblioteca.

Un altre el composen cinc escultures de dimensions grans repartides per diferents espais amb una selecció de fotografies d’escultures ja instal·lades a espais urbans de diferents localitats, i algunes fotos de diversos moments amb Paco Candel, a més d’algun article i entrevista fet pel propi escriptor.

Així mateix s’exposen, un recull de cartells de les moltes exposicions realitzades arreu. També un conjunt de dibuixos dels seus projectes escultòrics, uns realitzats i d’altres que no.

Ferran Soriano, amb més de 45 anys dedicat al món de l’Art, ha realitzat més de cent exposicions individuals i, moltes més de col·lectives a Catalunya, Espanya, Itàlia, França, EEUU, Rússia, Holanda, Bèlgica i Mèxic.

Les seves obres es troben a molts indrets del país – Begues, Sant Pere de Ribes, L’Hospitalet, Barcelona, Sant Boi, Rubí, Santa Perpètua de Mogoda, Luarca (Asturies). I, també, en fons d’art institucionals, Museus i Fundacions públiques i privades a Catalunya, Espanya, Europa i EEUU.

Inauguració de l’exposició: Dijous, 1 d’octubre a les 19h. Sala Polivalent de la biblioteca.

A càrrec de: Ferran Soriano, escultor; Josep Ma. Cadena, crític d’Art; Esther Pérez, Consellera del Barri de La Marina, i Àngels Migueles, directora de la Biblioteca Francesc Candel.

Lloc: Els diferents espais de la Biblioteca Francesc Candel (C/Amnistia Internacional, 10. 08038 Barcelona).

Col·labora: Fundació Paco Candel, Centre d’Estudis de Montjuïc.

Horari: En horari de biblioteca.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.