L’escola Can Clos celebra l’entrega de premis del concurs El millor lector! amb la col•laboració de la Biblioteca Francesc Candel

Sergio Segura//

Aquest 9 de juny ha tingut lloc l’entrega de premis del concurs “El millor lector!” a l’Escola Can Clos. Aquest concurs es va posar en marxa en col·laboració amb la Biblioteca Francesc Candel per tal de fomentar la lectura entre els més petits.

S’han entregat un total de vuit reconeixements: quatre mencions especials, dos per nens de cicle mitjà i dos per nens de cicle superior, i quatre premis d’alta categoria, repartits de la mateixa manera.

A l’inici de l’acte, el professor de l’escola Jordi Mateu ha repassat les bases del concurs i ha recollit les maneres de guanyar punts: un punt per participar a la biblioteca de l’escola; un punt per recomanar davant de classe un llibre, un còmic o una revista; un punt per fer una visita a la Biblioteca Francesc Candel fora d’horari escolar, i un punt per fer un préstec de la sala d’infantil de la biblioteca.

Cada vegada que un alumne acumulava i arribava a deu punts, aquest assolia un nivell de lectura, des del nivell principiant, passant pel bàsic, l’avançat, l’expert i, finalment, el nivell màster, que suposa la suma de 50 punts.

Les mencions especials del cicle mitjà s’han entregat a la Noemí Maia i l’Hugo Olivé, i les del cicle superior a Josué Nogueras i Toma Mushkudiani. Els premis guanyadors han sigut per l’Adrià Olmo i la Manal El Arafi, del cicle mitjà, i per la Raquel Rodríguez i l’Àlex Rodríguez.

La directora del centre educatiu, Assumpta Bosch, afirma que des de l’escola estan contents de participar amb una biblioteca de La Marina. “Com a Escola Can Clos participem a molts projectes del barri i aquest esdeveniment ha sigut molt important per a nosaltres”. Alhora, ha esmentat la possibilitat d’una propera edició del concurs. “Els alumnes s’ho han passat molt bé i intentarem continuar amb el projecte sempre que vulgui la biblioteca”.

Per la seva banda, l’Àngels Migueles, directora de Francesc Candel, creu que el concurs ha sigut un èxit. “Des del principi va ser una bona idea i ha sigut un treball del qual hem gaudit molt”. També ha fet referència a la repetició d’aquest concurs en properes edicions. “Per part de la biblioteca volem continuar col·laborant amb l’Escola Can Clos”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.