Integrar-se? Los Mundos de Kaur, una mirada lúcida des de les dones que migren  

El passat divendres 11 de març, la Manu Kaur ha presentat a l’Espai Veïnal Química (carrer Química 4) “Los Mundos de Kaur”, un llibre basat en experiències personals de dues dones, una que emigra de l’Índia cap a Espanya i una altre que ja hi neix, aquí.

El llibre es pot dividir en dues parts. La primera tracta sobre una dona migrant que ve de l’Índia on tenia un matrimoni concertat. S’aborden les dificultats que té en adaptar-se al nou país, de l’idioma, de la família, de l’enyorança… A la segona, la protagonista no té aquestes dificultats perquè és una adolescent que ja ha nascut a un país occidental, té aquí la família, els amics… però també té xocs culturals amb les tradicions d’origen, que li costarà seguir en situar-se entre dos mons.

El llibre no només explica una realitat, sinó que també transmet emocions. Segons la Manu Kaur, ofereix als lectors “una realitat que et dona força per lluitar amb tu mateixa i veure que encara que sigui molt difícil el que estàs fent o el que trobes, pots sortir endavant”. Destacant sobretot la fortalesa de les dones de procedència migrant que diàriament superen murs.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.