La Marina torna als anys vint amb el Cabaret Vaudeville Circus

Una quaranten de veïns i veïnes de la Marina omplien l’entrada de la Sala Pepita Casanellas el penúltim divendres de gener disposats a gaudir de l’ambient dels anys vint. El centre cívic ens presentava el Cabaret Vaudeville Circus, un espectacle al més pur estil cabareter organitzat per la Martina Madalena, coneguda artísticament com a Alinda.

“És un projecte innovador, que aporta idees, amb una estètica molt pròpia que apropa als veïns i veïnes al món del swing i el jazz que és molt desconegut”  comentava el David Albiol, ballarí del barri, i enamorat de l’estètica dels anys vint. Reconeix que quan la Martina li va presentar el projecte va ser una oportunitat que no va poder rebutjar, i més perquè se celebrava al seu barri, a la Marina.

L’espectacle, amb una posada en escena molt cuidada, música en directe, números de màgia, de comèdia i una gran varietat d’estils de dansa com el claqué, el burlesque, xarleston i el blues va impactar al públic amb la seva qualitat, i més al adaptar-se a les baixes per covid. “Per a mi és una aposta, deixar de ballar sola al carrer i fer-ho tot amb altres artistes a sobre d’un escenari, tot des de la meva passió pels anys vint i amb la inspiració d’artistes com Josephine Baker. ”, afirma la Martina.

El projecte ha estat autofinançat i ha comptat amb donacions per mitjà d’una campanya de verkami, per a poder pagar les sales, els vestits i recompensar a col·laboradors i artistes. “Necessito alimentar les seves il·lusions i ganes de seguir amb el projecte perquè les meves ja són infinites”.

L’espectacle a la Marina, però, no ha estat l’últim, el Cabaret Vaudeville Circus, torna els dies 6 de febrer, 13 de març i 10 d’abril, a la Sala Tinta Roja. A més, el 29 de gener, celebrarà a la Casa dels Contes l’espectacle Señorita del 23.

Tots els actes, una oportunitat per als veïns i veïnes de donar suport a la cultura de proximitat i autofinançada.

Podeu fer una donació amb la campanya del verkami a:  https://www.verkami.com/projects/31913-vaudeville-circus-un-autentico-cabaret

Les entrades per a altres sessions al Vaudeville Circus es poden reservar a: https://forms.gle/25kAs4g1tvGuJiCv7 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.