Tot sobre la inauguració del teatre

Redacció:Laura Sicilia

El nou teatre, Maremar, situat a una sala a l’edifici de l’escola Bàrkeno, obre les seves portes el proper divendres 25 de gener a les 17:30h. Ho fa amb l’espectacle VIP, homenatge a Severiano Naudin”, una peça-conferència creada i protagonitzada per Mariona Naudin, artista resident a El Graner, que serà un viatge a través de la vida de Severiano Naudin, picapedrer aragonès i avi de la protagonista. L’espectacle que combina dansa, performance i teatre, forma part de la programació del Festival Sâlmon i va guanyar l’any 2012 el Premi del Jurat del Festival 100° Berlín.

Presentat per l’AMCL(Associació de mitjans de comunicació local), l’acte comptarà també amb la projecció d’un vídeo sobre el projecte “Som la Marinai un petit concert del rumber i veí del barri, José Luis Serrano, el qual interpretarà la cançó de la Marina.

El dissabte 26 de gener, es podrà tornar a veure, al nou teatre, a les 12h, VIP, homenatge a Severiano Naudin”.

Aquells que vulguin assistir-hi, qualsevol dels dos dies, des del 19 de gener, ja poden acostar-se a buscar la seva entrada a la Casa del Rellotge. És gratuïta i només es podran agafar dues per persona per qüestió d’espai.

Rere la inauguració, la sala Maremar quedarà disponible per a les escoles i entitats del barri que la necessitin, posant-se en contacte prèviament amb el Centre Cívic Casa del Rellotge, el qual s’encarregarà de coordinar-ho. De la programació de la nova sala s’encarregarà la Taula de Cultura, en el marc de la Unió d’Entitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.