L’Ajuntament de Barcelona dedica un llibre a Candel

RICARDO BENETTI|

L’alcalde Xavier Trias va participar ahir a la presentació del llibre que recull una antologia de reportatges de Paco Candel.

“Candel i Barcelona. La Ciutat dels Altres Catalans 1958-1964”, editat per l’Ajuntament de Barcelona, inclou reportatges publicats durant el procés de gestació del’ “Els altres catalans”. Els textos, que Candel va redactar per a la revista Destino, s’editen per primer cop en format de llibre, acompanyats de les fotografies originals de Ramon Dimas.

A l’acte realitzat al Saló de Cent del Ajuntamet  també van  participar el periodista i coordinador editorial del llibre, Eugeni Madueño  i el president de la Fundació Paco Candel, Pere Baltà.

Aquest acte institucional forma part d’un seguit d’esdeveniments amb què es vol homenatjar l’escriptor durant tot un any. Hi haurà un gran nombre d’actes, com ara el Memorial Francesc Candel per recordar Max Cahner, editor d “’Els altres catalans”, debats i actes acadèmics, l’estrena de l’obra de teatre Els altres catalans o la inauguració d’un monument.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.