La façana de la Casa del Rellotge servirà de pantalla per jugar a videojocs

Aquest divendres s’organitza un taller de creació de videojocs i un posterior mapping per jugar-hi a la façana del centre cívic Casa del Rellotge. Està enmarcada en el cicle d’activitats organitzades en motiu de la Mobile Week Barcelona, que se celebra una setmana abans del Mobile World Congress, i que vol apropar la ciència i la tecnologia al ciutadà corrent.

Belén Fernández, coordinadora de l’esdeveniment, ha explicat al programa Connexió La Marina que l’activitat estarà dividida en dues parts. La primera, amb inscripcions limitades, està orientada a nens a partir de 10 anys i consistirà en la programació del videojoc amb la tecnologia Scratch. El resultat serà una espècie de Pacman que no es jugarà amb teclat, sinó amb diferents parts del cos.

Després, quan es faci fosc, es projectarà sobre la façana de la Casa del Rellotge el joc, i tothom que s’hi apropi podrà jugar partides. Seran d’un contra un, en què algú serà el “comecocos” i l’altre serà el fantasma, i s’hauran d’atrapar.

Preguntada per la decisió d’ubicar l’activitat a aquest centre cívic, Fernández ha reconegut que té “molt de carinyo al barri” perquè ha treballat durant molts anys al Punt Multimèdia de La Marina. “La façana de l’edifici m’encanta; realment és un edifici bastant emblemàtic de Barcelona“, afegia.

Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació:

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.