El Graner busca joves per participar d’un projecte veient dansa i teatre

Fotografia promocional de l'obra Nosotres de Javiera Peón-Vega. Font: pàgina oficial Sâlmon

El Centre de Creació del cos i el moviment, el Graner busca a joves entre 18 i 24 anys, amb o sense experiència i contacte amb l’art, per participar en una activitat artística en el 6è Festival Sâlmon.

L’activitat s’anomena Sâlmonetes i proposa que els joves assisteixen en grup a una selecció d’espectacles del Festival SÂLMON, als assaigs d’algunes obres que es veuran i a menjar una paella amb els artistes i el públic. Al final de la vistualització dels espectacles es convida als participants a realitzar una sèrie de pràctiques artístiques contestant a les preguntes: Què tens a dir, a fer i a escriure sobre el que has vist?

Aquesta iniciativa pretén que els joves visquin de prop un festival on es combini el veure amb el fer teatre, dues activitats que tradicionalment han anat separades.

La selecció d’espectacles del Festival SÂLMON ja està feta, les representacions que veuran els joves seràn: Y los huesos hablaron (Societat Doctor Alonso), Pelucas en la Niebla (Cris Bando) i M.C: Las historias naturales (El Conde de Torrefiel). Si esteu interessats podeu trobar més informació aquí.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.