La sala d’estudi de la biblioteca Francesc Candel obrirà fins a la 1 de la matinada

Acaba l’any i amb ell comencen nous reptes… i el principal pels estudiants, com no podia ser d’altra manera, és aprovar tots els exàmens de gener i febrer. Però tranquil·litat perquè els estudiants del barri de La Marina trobaran a la sala d’estudi de la biblioteca Francesc Candel la tranquil·litat necessària per superar les proves.

Entre el 8 de gener i el 2 de febrer la sala d’estudi de la biblioteca Francesc Candel (Avda. Amnistia Internacional 10) amplia el seu horari i romandrà oberta de dilluns a divendres de 21 a 1h amb la intenció d’ajudar a tots aquells estudiants que estiguin preparant els seus exàmens.

A més de la biblioteca Francesc Candel també estaran obertes les sales d’estudi de les altres dues biblioteques del districte: la sala d’estudi Vapor Vell (biblioteca Vapor Vell) al carrer Joan Güell, 14-22 tindrà un horari de dilluns a divendres de 21 a 1h. Els dissabtes de 10 a 21h i diumenges de 9 a 21h mentre que la sala d’estudi Francesc Boix (biblioteca Francesc Boix) al carrer Blai, 34 tindrà un horari de dilluns a divendres de 21 a 1h.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.