Èxit de l’exposició d’Agustín Forteza sobre els JJOO

Els assistents a la inauguració es van agrupar per inmortalitzar el moment en una fotografia, com no podia ser d'altra manera

El 2 de desembre va acabar l’exposició sobre Barcelona ‘92 a la Biblioteca Francesc Candel.

Ha sigut un mes ple de mirades curioses, veïns que volien recordar aquells temps, o joves que volien aprendre què van suposar les Olimpíades pel barri.

Encara ressonen les paraules de l’Agustín abans de donar pas a l’inici de l’exposició, “per a mi, aquesta exposició suposa quelcom molt emocionant, ja que els Jocs Olímpics van ser un fet vital. Suposa donar-li al barri el què ell em va donar a mi. Crec que no hi ha millor manera que recordant un dels moments més meravellosos que va viure la ciutat de Barcelona fa cinc lustres”.

Com ell mateix explica ha sigut una manera de donar-li les gràcies al barri que li ha donat tant, i ho ha fet amb el que millor sap fer, fotografia.

Ara ens explica que està molt content per com ho ha rebut el barri, “he de dir que tant les felicitacions del dia inaugural de l’exposició com les rebudes per part de veïns sobre la meva contribució al barri mitjançant les fotografies, només poden omplir-me de goig”. Declara l’Agustín per després donar les gràcies a tots els veïns del barri.

Un dels veïns que ha assistit a aquesta exposició ha sigut en Ricardo, un apassionat dels esports i també de la fotografia. “Ha sigut molt maco recordar tot el que va passar amb els Jocs Olímpics, veure com el barri també era important per Barcelona i no passàvem desapercebuts”, ens explica ell mateix.

2715“L’exposició de l’Agustín Forteza m’ha agradat molt però es fa curta, quan vaig acabar vaig pensar vull veure més instantànies. Em va fer sentir com si tornés l’any 1992, encara recordava els crits de la gent quan passaven els esportistes”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.