L’AMCL homenatjarà l’Associació Cultural Leza

El proper diumenge 14 de maig, a les 12:30 hores, tindrà lloc a la Parròquia Mare de Déu del Port l’acte d’homenatge als mestres musicals de l’Associació Cultural Leza. Aquesta agrupació, amb seu al Centre Cívic Casa del Rellotge, va néixer a finals de la dècada dels vuitanta gràcies a la iniciativa dels germans Alejandro, Beatriz i Ricardo Sánchez, junt amb el director del centre cívic en aquell moment, Rafael Aguilar.

L’Associació va permetre als joves del barri gaudir de la música tradicional i popular, a banda de participar en múltiples concerts i festes majors, fins i tot fora d’Espanya. L’escola Leza va esdevenir una de les entitats propulsores significatives de cultura a la Marina, a banda de servir com espai de reunió pels veïns més aficionats a la música i de nexe de connexió amb altres centres cívics de la ciutat.

Enguany, antics membres i col·laboradors de l’entitat es reuniran en un acte jovial per rememorar les experiències viscudes i, sobretot, homenatjar a aquells qui ho van fer possible. Qui estigui interessat en assistir, pot trucar al +34 637 48 19 97.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.