Els problemes de mobilitat i incivisme s’exposen al consell de barri de Font de la Guatlla

El passat tres de Novembre de 2015 a les 19 hores en el Centre Cívic Font de la Guatlla, del carrer Rabí Rubén 22 – 26 es va celebrar el “Consell de Barri” presidit pel Regidor del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens.

DSC_7019 (1)

El van acompanyar a la mesa , el vicepresident (en funcions) del Consell Lluís Maté Solé, El Conseller Tècnic Sr. Xavier Farré i el Conseller del Barri Sr. Domingo Alonso.

Es va celebrar amb el segons ordre del dia:

  1.    Constitució del Consell de Barri de la Font de la Guatlla.
  2. Informació sobre l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) i Pla d’Actuació del Districte (PAD).
  3. Presentació del Document PAD elaborat per la Comissió de seguiment del C.B.
  4. Torn obert de paraules.

Desprès de la salutació i benvinguda del Sr. Maté, El Conseller de Barri va prendre la paraula, per presentar el programa del nou equip de govern, ciutat democràtica, i va explicar els cinc eixos del canvi, una ciutat que garanteix els dret socials, una ciutat amb nou model econòmic just i innovador, una ciutat sostenible, del barri a la metròpoli, una ciutat de democràcia oberta i per últim una ciutat compromesa amb el país, Europa i el  mon, desprès va anar explicant de cada una les líneas força, desprès va respondre a les preguntes que li varen fer alguns veïns sobre els apartats anteriors que va explicar.

DSC_7015

A continuació dos membres de la Comissió de Seguiment el Carles Rodríguez i en Jordi Tarradell mitjançant un Power Point varen presentar el document elaborat per la Comissió de seguiment del Consell de Barri, titulat Propostes per al PAD 2015-2019 per el barri de Font de la Guatlla.

DSC_7021

 

DSC_7020

 

Torn obert de paraules:

En aquest espai es va parlar de diferents temes:

Problemes de mobilitat al barri, millora del servei d’autobús al barri, sorolls molestos al voltant de diversos llocs dins la muntanya de Montjuïc, especialment, Poble Espanyol,  el entorn de Maria Cristina i el recinte Firal que repercuteixen al barri.

DSC_7017

Problemes amb els carrils bici, sobre aquest tema el Conseller Tècnic va informar que es treballa amb la connexió del carril Bici de la Gran Via amb la Plaça Espanya i la connexió amb l’altre part de la Gran Via,

També es vàren exposar problemes amb les defecacions del animals, varies preguntes van ser referents al “PERI” del Turó. I d’altres com els “botellots” i el incivisme.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.