La Cursa Nocturna del Port de Barcelona tornarà a recórrer el recinte portuari el 13 de juny

    El port de Barcelona informa//

    La prova atlètica  de 10 quilòmetres compta amb un elevat nombre d’inscrits

    La  3a edició de la Cursa del Port de Barcelona, que tindrà lloc el proper 13 de juny a la nit al recinte portuari català, compta ja amb un elevat nombre de persones inscrites. Les inscripcions restaran obertes fins al proper 8 de juny o fins a assolir els 3.000 corredors, a la pàgina web http://cursadelportdebarcelona.com.

    La prova atlètica, de 10 quilòmetres i amb inici a les 23.45 hores, passarà per diversos espais emblemàtics del Port, així com per zones que habitualment són d’accés restringit com els molls Adossat, Sant Bertran, Costa i Contradic o el trencaones en horari nocturn.

    Itinerari

    La sortida de la cursa tindrà lloc al Portal de la Pau, en front de la seu històrica del Port de Barcelona. Posteriorment creuarà el moll de Drassanes per continuar pel moll de Barcelona i  posteriorment girarà cap al moll de Sant Bertran fins a arribar a la rotonda del moll de Ponent, on seguirà fins al moll Costa.

    A continuació donarà mitja volta a la rotonda del moll de Contradic per retornar al moll de Ponent i travessar el pont Porta d’Europa fins al moll Adossat. La cursa recorrerà el moll de creuers per la línia d’atracada, des de la terminal A fins a la C, on sortirà pel vora moll fins al passeig de Gabriel Roca o trencaones. Des d’allà tornarà pel Pont Porta d’Europa i girarà pel moll de Sant Bertran fins a arribar a la meta, al Portal de la Pau.

    Inscripcions

    El preu de la inscripció a la cursa és de 12 euros amb xip groc i de 14 euros si no es disposa de xip groc fins al 30 de maig. A partir d’aleshores i fins al 8 de juny el preu s’incrementarà en dos euros. La inscripció inclou una samarreta tècnica de màniga curta Dry-Tec Plus commemorativa de la Cursa; servei de guarda-roba; hidratació al quilòmetre 5 i a la meta; assistència sanitària; cronometratge ChampionChip; fotografies del corredor; estacionament gratuït i un diploma commemoratiu de la cursa. Així mateix, se sortejaran entre els corredors viatges a les Illes Balears amb Baleària i Acciona i dos vols en helicòpter per Barcelona amb Cathelicòpters.

    El lliurament de dorsals tindrà lloc a la terrassa de la segona planta del centre comercial Maremagum.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.