Els reis arriben a La Marina!

Ja està tot preparat perquè Ses Majestats els Reis Mags d’Orient vinguin a La Marina a entregar els regals als nens i nenes. Si no us voleu perdre la nit més màgica de l’any, afanyeu-vos a reservar el vostre lloc a l’acte que ha organitzat la Unió d’Entitats al Camp de Futbol de la Bàscula.

Aquest any per les mesures de seguretat de la Covid-19 no es podrà fer la tradicional cavalcada de Reis, tot i això, des de la Unió d’Entitats se les han enginyat perquè puguem gaudir de la màgia de Nadal.

Així, han organitzat un acte la tarda del dia 5 perquè menuts i grans puguin veure a Ses Majestats, això sí en un recinte amb aforament limitat i mesures. Es farà en tres franges horàries, de 18h a 19h, de 19h a 20h i de 20h a 21h perquè tothom qui vulgui pugui passar a veure els Reis i rebre possiblement uns quants caramels.

L’entrada és totalment gratuïta i es pot reservar a partir d’avui mateix escanejant el codi QR de la imatge. O també es poden treure les entrades de manera presencial al local de la Unió d’Entitats (Mare de Déu de Port, 367) el dia 29 de desembre de 12 a 14h.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.