Els establiments de proximitat són barri: ajudem-los!

Després d’una primavera plena de d’ensurts i patiments i d’un estiu com una muntanya russa, al final ha arribat la temuda tardor. Una tardor en la qual ens havien anunciat més ensurts i més patiment. Els comerciants, els restauradors i les persones que es dediquen a oferir diversos serveis són gent acostumada a les dificultats . El seu tarannà emprenedor els empeny sempre a mirar de tirar endavant i trobar sortides allà on sembla que no hi hagin.

I és que al capdavant dels comerços de proximitat hi ha persones emprenedores, resilients, dedicades en cos i ànima a la seva feina, que és el seu mitjà de vida i on hi posen tot el seu saber i totes les seves esperances. Tenen capacitat de creació i força per reinventar-se i continuar endavant.

Són una part important del barri de la Marina, els establiments donen vida al barri i col·laboren amb les entitats locals per ajudar a fer un barri millor, més humà i més habitable. I no ho fan només pel seu compromís social sinó també perquè són part del teixit veïnal, el que passa a prop els afecta als seus negocis i a les seves vides, com a qualsevol altra veí o veïna. Un valor important.

Des de l’Associació de Comerciants la Marina els donem tot el nostre suport. Els ajudem a fer els tràmits necessaris per aconseguir els ajuts per a la seva supervivència, els ajudem a formar-se en les noves tecnologies i en tot allò que està al nostre abast.

En uns moments que sembla que el futur s’enfosqueix, volem posar un punt de llum en l’horitzó, un far, la nostra Farola, per a que il·lumini el camí cap a bon port. Estimats socis, sòcies i restauradors en general, per llarg que sembli el trajecte us volem acompanyar i estem segur que tant bon es pugui reobrir, el veïnat també ho farà, molta força!

I tothom recordem, la millor manera que els veïns tenim de fer-los suport és consumint al barri!

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.