No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.
FORMACIÓ

El Casal de Barri La Vinya acull un taller de creació tèxtil

El Casal de Barri La Vinya acull un taller de creació tèxtil

El taller de creació tèxtil va ser un projecte comunitari amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’ocupabilitat del veïnat que es troba en situació d’atur. El curs es va realitzar, al Casal de Barri La Vinya del 24 d’abril al 29 de maig  en una sala equipada amb l’equip  tècnic necessari.

En  Pepus de la Fundació  Mans a  les Mans, explica que el projecte “va sorgir com a iniciativa de diverses entitats de la Marina amb l’objectiu de treballar conjuntament per cobrir les necessitats de les persones del barri. Participen Pla Comunitari, Fundació Mans a les Mans, l’Ateneu Engranatge, Casal de Barri La Vinya i Barcelona Activa”. Sobre la continuïtat del taller, explica que “encara no sabem quina serà la pròxima acció però hi estem treballant”

Des de Barcelona Activa, Meritxell  Ribalta, diu que “el projecte té un enfocament sociolaboral amb una formació professionalitzadora en costura i  un seguiment individualitzat per part de la Fundació Mans a les Mans. El taller es va enriquir amb una sessió de costura creativa per aprendre com reciclar i transformar roba i fer un consum més responsable, i una altra sessió realitzada per l’Ateneu Engranatge on es va parlar de drets laborals”. 

Una de les alumnes, Xisca,  exposa que  “he après més del que em pensava i el taller m’ha ajudat a desenvolupar la creativitat interior”. Diverses alumnes fan una valoració molt positiva de la formació i la seva continuïtat.

Ana Álvarez i Miriam Marsé

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Publicacions relacionades

Arriba Temps per a tu, per a famílies amb infants amb discapacitat

A partir d’avui, la Biblioteca Francesc Candell acull Temps per a tu, una iniciativa del Programa de Temps i Qualitat

Arriba el dia sense cotxes

De l’11 al 18 d’octubre Barcelona està celebrant una nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Fem repàs del curs: OCTUBRE 2013

L’octubre ja va ser un mes de protesta, com una mena de predecessor del que vindria més tard amb les

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*