La festa Major de la Marina s’estén als barris

Juny és una data marcada al calendari dels festaires al barri, és la Festa Major de la Marina! Una celebració conjunta de tothom qui viu i té arrels i ganes de divertir-se i passar-s’ho bé en aquest indret de Barcelona.

La Festa Major de la Marina és la festa gran de tots els barris i on s’apleguen per gaudir de setmanes de xerrameca i alegria veïnal; la celebració, a més, enforteix un sentiment de comunitat sortosament ben viu a la Marina. L’organització al darrere aplega equipaments, serveis, entitats i moltes persones voluntàries. Mesos i mesos de trobades i d’assenyalar el calendari és un esforç perquè el veïnat frueixi d’unes jornades amenes i entretingudes i amb activitats per a tots els públics.

I com que la Marina és una, però la conformen molts barris, enguany la festa ho vol reflectir organitzant activitats a Eduard Aunós, Can Clos o Sant Cristòfol, per posar-ne alguns exemples. Hi haurà circ per a la canalla, teatre familiar, dansa, màgia, concerts per a un públic més juvenil, activitats esportives, paelles i altres activitats i espectacles.

El fet de ser un barri de barris i tenir tal diversitat d’identitats, converteixen la festa en tot un esdeveniment i mostra del caràcter entusiasta i divertit que caracteritza la Marina. Ara que s’erigeix un nou barri, el Prat Vermell guanya protagonisme i també afronta el repte d’enfortir la seva pròpia xarxa veïnal amb els nouvinguts, compartint i reforçant una identitat comuna. I per això són les festes, a gaudir-ne!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.