Ja ha arribat l’hora del vemut

Dissabte 11 d’abril s’engega “A la Marina fem Vermut”, on 23 restauradors del barri oferiran dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h, la promoció de vermut més tapa a 2,95 € i que estarà vigent durant cinc caps de setmana, fins al 9 de maig.

L’oferta gastronòmica serà molt variada. Trobareu tapes elaborades amb productes tradicionals de la terra i d’altres més exòtiques amb ingredients d’arreu del món.

Si tastes totes les tapes i fas la ruta sencera entraràs en el sorteig d’una tauleta tàctil. A cada establiment podràs demanar el teu passaport personal i intransferible que et serà segellat cada cop que hagis consumit una tapa. Un cop es tingui el segell dels 23 participants, el passaport s’ha de dipositar en una urna que trobareu en cada un dels establiments. El sorteig se celebrarà a la Fira de Comerç de la Marina el proper 9 de maig

A més a més es premiarà la millor tapa. Els clients que completin la ruta donaran el vot a la tapa que considerin que ha estat la millor Al restaurador guanyador se li atorgarà un diploma de reconeixement i també, a través de les xarxes socials, se li farà promoció del seu establiment.

Us convidem a tots a fer-vos un “selfie” amb la vostra tapa i pugeu la fotografia a la pàgina de Facebook de l’Associació afegint el hastag #aLaMarinafemVermut. Aprofitant l’avinentesa i entenent que us a agradat l’activitat, cliqueu també al “m’agrada” a:

https://www.facebook.com/ComerciantslaMarina

Consulta aquí el mapa.

LaMarinaVermutea2015_VarA (4)-page-001

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.