Els comerciants de la Marina fan balanç i encaren el nou curs amb la voluntat de seguir reforçant el comerç del barri

REDACCIÓ ACLM |

Un cop acabades les vacances és hora de carregar energies i tornar a començar. Però també és un bon moment per mirar enrera i fer balanç de la feina feta. En el darrer curs, l’Associació de Comerciants la Marina ha seguit treballant per tal d’impulsar el comerç de proximitat del nostre barri. S’han dut a terme diverses accions amb l’objectiu de posar de manifest que al barri hi podem trobar tot allò que necessitem i per tal d’aconseguir apropar l’àmplia oferta comercial als veïns i veïnes de la zona. D’aquesta manera, durant la primera meitat de l’any, l’Associació de Comerciants ha organitzat activitats com la celebració de Sant Jordi. Enguany, desenes de nens i nenes del barri van poder participar en un taller de roses fetes amb llaminadures que va tenir lloc a la Plaça de la Marina.

Però potser el fet més destacat d’aquest 2013 ha estat la publicació de la Guia de Comerços de la Marina. El passat mes de juny es va enviar als veïns i veïnes de la Marina un mapa-guia que inclou la ubicació i les dades principals dels comerços del barri. Aquesta publicació té com a objectiu ajudar a la gent a situar els comerços al territori i evidenciar així la varietat existent al barri de tot tipus de comerços i serveis. A més, la sortida d’aquesta Guia es va acompanyar d’una campanya de promocions en la que hi van participar més de 60 comerços de la Marina.

D’altra banda, el passat 22 de juny es va celebrar una nova edició de les Paradetes de la Marina. Una vintena de comerços del barri van sortir al carrer durant tot el dia en un acte que va tenir lloc en plena Festa Major del barri i que per primera vegada es va ubicar al Passeig de la Zona Franca, en el tram situat entre els carrers Foneria i Mineria.

I una vegada fet el balanç ja toca pensar en un nou curs que comença  aquest setembre i ho fa un any més enmig d’una situació econòmica ben complicada. Tot i les dificultats, els comerciants del barri seguiran endavant per refermar el comerç de proximitat de La Marina. Els temps són difícils però l’objectiu segueix sent el mateix. Com diu el lema de l’esmentada Guia de Comerços: ‘Perquè entre tots, fem barri’.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.