L’Associació de Comerciants la Marina es reuneix amb el Conseller de barri

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS LA MARINA|

El passat dimarts 26 de novembre, la Junta directiva de l’Associació de Comerciants es va reunir amb el Conseller de barri, Albert López, per parlar dels diversos temes que afecten els comerciants i els veïns dels barris de la Marina.

Qüestions referides a la seguretat, a la mobilitat, a l’urbanisme i algunes altres van ser exposades per l’Associació amb l’objectiu de millorar la realitat dels comerços i dels veïns de La Marina.

L’Associació va transmetre al Conseller la percepció que hi ha de poca presència d’efectius de la Guàrdia Urbana al barri, atès que aquest cos és el responsable de gestionar els temes relacionats amb l’ incivisme i la mobilitat.

Una de les queixes més freqüents que arriba a l’Associació és la que fa referència al mal ús de les zones de càrrega i descàrrega que hi ha al barri. Aquestes zones són ocupades per vehicles particulars que obliguen al transport comercial  a aparcar-hi fora i a cometre així infraccions que es veuen penalitzades amb multes de tràfic.

Amb l’exposició d’aquesta queixa, el Conseller es va comprometre a fer un estudi sobre el bon ús de la zona de càrrega i descàrrega als carrers del barri durant els propers mesos  per afavorir la mobilitat a les vies i la feina dels transportistes comercials.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.