RESOL L’ENIGMA amb el detectiu privat “BoB Marina”!

La Associació de Comerciants de la Marina organitza un concurs en el que els participants, infants de 6 a 12 anys, se’ls convida a recòrrer el barri entrant a les botigues per a resoldre misteriosos enigmes i trobar la samarreta signada d’Andrés Iniesta que ha estat robada de l’escola de Fútbol Ángel Pedraza. El premi és una nit en una cabana als arbres per a quatre persones a la Cabana Dos-Rius.

Hauran d’haver resolt les 9 pistes dels dos itineraris i tenir el segell distintiu de les 18 botigues corresponents de l’itinerari A i itinerari B. Cada cop que el participant resolgui una pista sol.licitarà al venedor/a que li segelli el mapa-itineari amb el distintiu del comerç.

1) Les butlletes completades es dipositaran a Drogueria Ramiro, pg. Zona Franca, 228 i la Papeleria Lage, c/Alts Forns, 70.
2) El concurs comença el 2 d’octubre i finalitza el 21 d’octubre de 2017.
3) El premi consisteix en una nit per a 4 persones en una cabana als arbres a Cabana Dos-Rius.
4) Es farà repartiment de les butlletes a la sortides de les escoles de la Marina i a l’Escola de Fútbol Angel Pedraza. També hi trobareu butlletes a les botigues: Electrodomèstics, Vanward, Garibal, Carnisseria Àngel, Pà i cafè més que bo, Centre d’infermeria i podologia, Dani Fernàndez Estilistes, Art i Decoració, Tenman Reformes, Zapateria Jubel, Joyeria Lura, Comercial Queviures Ruiz, 365 Forn de Pa i Degustació, Farmàcia Francesc Penedes, Ballester Perruquers, Unisex, Galera Fotogràfia, Contrucció Macarro, Wala Sport.
5) Els sorteig es celebrarà el 26 d’ctubre i es farà públic a facebook de l’Associació de Comerciants la Marina.

 

Des de l’Associació de Comerciants us animem a participar molta sort.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.