RESOL L’ENIGMA amb el detectiu privat “BoB Marina”!

La Associació de Comerciants de la Marina organitza un concurs en el que els participants, infants de 6 a 12 anys, se’ls convida a recòrrer el barri entrant a les botigues per a resoldre misteriosos enigmes i trobar la samarreta signada d’Andrés Iniesta que ha estat robada de l’escola de Fútbol Ángel Pedraza. El premi és una nit en una cabana als arbres per a quatre persones a la Cabana Dos-Rius.

Hauran d’haver resolt les 9 pistes dels dos itineraris i tenir el segell distintiu de les 18 botigues corresponents de l’itinerari A i itinerari B. Cada cop que el participant resolgui una pista sol.licitarà al venedor/a que li segelli el mapa-itineari amb el distintiu del comerç.

1) Les butlletes completades es dipositaran a Drogueria Ramiro, pg. Zona Franca, 228 i la Papeleria Lage, c/Alts Forns, 70.
2) El concurs comença el 2 d’octubre i finalitza el 21 d’octubre de 2017.
3) El premi consisteix en una nit per a 4 persones en una cabana als arbres a Cabana Dos-Rius.
4) Es farà repartiment de les butlletes a la sortides de les escoles de la Marina i a l’Escola de Fútbol Angel Pedraza. També hi trobareu butlletes a les botigues: Electrodomèstics, Vanward, Garibal, Carnisseria Àngel, Pà i cafè més que bo, Centre d’infermeria i podologia, Dani Fernàndez Estilistes, Art i Decoració, Tenman Reformes, Zapateria Jubel, Joyeria Lura, Comercial Queviures Ruiz, 365 Forn de Pa i Degustació, Farmàcia Francesc Penedes, Ballester Perruquers, Unisex, Galera Fotogràfia, Contrucció Macarro, Wala Sport.
5) Els sorteig es celebrarà el 26 d’ctubre i es farà públic a facebook de l’Associació de Comerciants la Marina.

 

Des de l’Associació de Comerciants us animem a participar molta sort.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada