Nit de tapes al mercat de la Marina

cartellLa Nit de Tapes es celebrarà al Mercat de la Marina el dissabte 17 de setembre entre les 20 i les 24h. Les parades del Mercat es convertiran en espais on es podrà gaudir de les creacions gastronòmiques de tapes i begudes elaborades pels paradistes. Al mateix temps, entre les 20:30 i les 23:30, hi haurà música en directe a càrrec del grup Trio Musical Ibiza. També es comptarà amb la presència de diversos personatges d’Star Wars que es passejaran pel mercat.

L’activitat busca donar a conèixer la qualitat dels productes que es ofereixen als diversos establiments i també convidar als que normalment no fan les compres al mercat a que s’apropin i gaudeixin de tota l’oferta que hi haurà.  A més a més s’ha organitzat un concurs de Facebook i Instagram on el o la guanyadora de Facebook rebrà 50 euros en vals de descompte en compres al mercat i una samarreta d’Star Wars i el o la d’Instagram s’emportarà 50 euros en vals de descompte i 5 còmics japonesos inspirats en el menjar.

Per participar-hi s’haurà de  fer una foto durant la Nit de Tapes, Penjar-la a Facebook o Instagram utilitzant el hashtag #NitdeTapesLaMarina i seguir el mercat a la xarxa social escollida.

Tens temps per fer-ho des de les 20:00h del dissabte 17 de setembre fins a les 20:00h del dilluns 19 de setembre.

Entre el 20 i el 25 de setembre s’escolliran aleatòriament el/la guanyador/a de Facebook i el/la guanyador/a d’Instagram. A més a més, només per participar es comptarà amb un descompte d’1€ en compres superiors a 10€ a la botiga Friking del Carrer Gran de Gràcia 252 durant el mes d’octubre.

La activitat és organitzada pel Mercat de La Marina i té la col·laboració de Norma Editorial i Friking Barcelona Gran de Gracia.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here