Nit de tapes al mercat de la Marina

cartellLa Nit de Tapes es celebrarà al Mercat de la Marina el dissabte 17 de setembre entre les 20 i les 24h. Les parades del Mercat es convertiran en espais on es podrà gaudir de les creacions gastronòmiques de tapes i begudes elaborades pels paradistes. Al mateix temps, entre les 20:30 i les 23:30, hi haurà música en directe a càrrec del grup Trio Musical Ibiza. També es comptarà amb la presència de diversos personatges d’Star Wars que es passejaran pel mercat.

L’activitat busca donar a conèixer la qualitat dels productes que es ofereixen als diversos establiments i també convidar als que normalment no fan les compres al mercat a que s’apropin i gaudeixin de tota l’oferta que hi haurà.  A més a més s’ha organitzat un concurs de Facebook i Instagram on el o la guanyadora de Facebook rebrà 50 euros en vals de descompte en compres al mercat i una samarreta d’Star Wars i el o la d’Instagram s’emportarà 50 euros en vals de descompte i 5 còmics japonesos inspirats en el menjar.

Per participar-hi s’haurà de  fer una foto durant la Nit de Tapes, Penjar-la a Facebook o Instagram utilitzant el hashtag #NitdeTapesLaMarina i seguir el mercat a la xarxa social escollida.

Tens temps per fer-ho des de les 20:00h del dissabte 17 de setembre fins a les 20:00h del dilluns 19 de setembre.

Entre el 20 i el 25 de setembre s’escolliran aleatòriament el/la guanyador/a de Facebook i el/la guanyador/a d’Instagram. A més a més, només per participar es comptarà amb un descompte d’1€ en compres superiors a 10€ a la botiga Friking del Carrer Gran de Gràcia 252 durant el mes d’octubre.

La activitat és organitzada pel Mercat de La Marina i té la col·laboració de Norma Editorial i Friking Barcelona Gran de Gracia.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.