Lliurament dels Premis Sants-Montjuïc 2017

El proper dijous 22 de febrer a les 19h. tindrà lloc el lliurament de la XXVI entrega dels Premis Sants-Montjuïc al Saló de Plens del Districte de Sants-Montjuïc (carrer Creu Coberta 104).

Durant la cerimònia, que comptarà amb diverses actuacions i sorpreses, s’entregaran les tres modalitats dels Premis: el Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal, atorgat a una persona física; el Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu, atorgat a una entitat o col·lectiu, i el Premi Sants-Montjuïc a la innovació, atorgat a una persona o a una entitat.

A través del certamen es reconeixen anualment els mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu del districte de Sants-Montjuïc per la seva feina significativa en àmbits tan diversos com la promoció de la vida associativa, la música, les lletres, les arts plàstiques, les arts escèniques, els esports, l’animació sociocultural, la promoció econòmica, els mitjans de comunicació, els projectes innovadors, la promoció i/o recuperació de festes i tradicions, la història dels barris del districte o la contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

Els premis consisteixen en el lliurament d’un objecte representatiu del districte i en una dotació econòmica de 500 € a la modalitat d’innovació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.