El Consorci de la Zona Franca de Barcelona reforça la seva aposta per la nova economia amb l’ampliació de BNEW

08.10.2020. Centro MOVISTAR 12.00 horas. BGREEN Green Industry: Impactof Economy 4.0 on the agenda 2030 SDGs

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) impulsa la segona edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 5 al 8 d’octubre a Barcelona amb un programa ampliat que duplica les temàtiques tractades en la seva primera edició i consolida així el paper del CZFB com a motor de la recuperació i de la nova economia. La segona edició de BNEW comptarà amb deu verticals que abordaran diferents sectors i temàtiques al voltant dels reptes de futur, amb un focus molt clar en la innovació, el talent i la sostenibilitat. Així, a les cinc temàtiques de 2020 (Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estate) se sumaran aquest any cinc noves àrees de caràcter més transversal: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City. Així mateix, l’esdeveniment tornarà a donar visibilitat a la gran oferta gastronòmica i cultural de Barcelona a través d’un canal específic amb el qual el CZFB espera acostar els atractius de la ciutat a totes les persones que assisteixin a l’esdeveniment de manera virtual.

D’aquesta manera, BNEW oferirà 240 hores de contingut distribuïdes en 164 panells, per la qual cosa augmentaran també els speakers, passant dels 389 de la primera edició als 700 en la trobada del pròxim mes d’octubre.

Amb l’objectiu de reforçar el posicionament de la Ciutat Comtal com a capital mundial de l’economia 4.0, l’esdeveniment híbrid B2B continuarà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking 100% virtual utilitzant intel·ligència artificial. Així mateix, es potenciarà el BVillage, on les empreses poden mostrar els seus productes i serveis de manera virtual. L’organització espera que aquest espai passi de les 128 empreses presents al 2020 a les 400 en aquesta nova edició.

Durant l’esdeveniment se celebrarà la segona edició dels premis a la Millor Innovació per a cadascun dels sectors empresarials representats en l’esdeveniment. En 2020, van participar 52 start-ups nacionals i estrangeres que van optar al premi el jurat del qual estava compost pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i La Salle Technova. A més, en el marc del BNEW, CZFB i Investment Monitor s’han aliat per a crear el Premi a les Estratègies de Recuperació Sostenible de les Zones Econòmiques 2021, amb els quals es reconeixerà el treball dut a terme per a adaptar-se al context de la pandèmia, així com la seva capacitat per a innovar amb l’objectiu d’atreure noves inversions i retenir els negocis actuals, tenint sempre en compte la sostenibilitat.

Les inscripcions a BNEW ja estan obertes en el següent enllaç: https://www.bnewbarcelona.com/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.