Quin passeig de la Zona Franca volem?

Marina Franco, arquitecta i veïna de la Marina

Sento orgull del lloc que he triat per viure i treballar. El veïnat de la Marina et dona una acollida que és difícil de trobar en altres llocs de la ciutat. No obstant això, al barri li manca una petita empenta perquè els seus carrers siguin més amables amb la vida quotidiana dels que hi vivim. És cert que s’ha invertit molt en infraestructures a Barcelona, però cal invertir més en les necessitats del veïnat de la mateixa manera que es fa en altres barris de la ciutat.

Quin passeig vull? Un Passeig amb menys soroll i menys contaminació, on no circulin els camions de la zona industrial i que es distribueixin per altres carrers els vehicles de pas. Un Passeig amb menys asfalt. Un Passeig que ens connecti amb Badal, i per què no, amb el mar. Un Passeig amb accessos als parcs i jardins dels interiors d’illa. Un Passeig amb comerç local. Un Passeig que reconegui la identitat d’un territori agrícola i pesquer i que tingui en compte la proximitat amb Montjuïc.

La Marina es mereix que sigui tractada igual que altres barris de Barcelona. No vull que el passeig continuï sent una infraestructura més de la ciutat. Vull un Passeig on els veïns puguem passejar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.