El Port de Barcelona es bolca per ajudar els qui més ho necessiten

Arrenca la campanya del Contenidor Solidari del Port de Barcelona.

La dissetena edició del Contenidor Solidari organitzada pel Port de Barcelona arrenca de nou per ajudar les persones en situació de vulnerabilitat en aquest any especialment dur per la situació econòmica i la pujada del preu de l’energia.

Aquesta iniciativa té com a missió recaptar aliments per al Banc dels Aliments, amb l’objectiu d’ajudar persones en situació vulnerable. Els aliments es distribueixen entre diferents entitats sense afany de lucre que s’encarreguen d’entregar-los a les persones necessitades. La campanya d’enguany torna a ser en format online a través d’un espai propi habilitat als webs del Port de Barcelona i del Banc dels Aliments, on es poden fer aportacions fins el dia 6 de gener de 2023, millorant d’aquesta manera la gestió d’estocs i la qualitat dels aliments.

El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, ha animat les empreses de la Comunitat Portuària a participar en aquesta acció solidària com han fet en els darrers 16 anys. “El Contenidor Solidari té un important arrelament entre la Comunitat Portuària i ens sentim especialment orgullosos d’aquesta iniciativa perquè posa de manifest la generositat i el compromís social de les persones que treballen al Port”, ha assegurat.

L’any passat el Contenidor Solidari del Port de Barcelona va recaptar 6.550 kg d’aliments recollits entre les empreses de la Comunitat Portuària per a distribuir-los a les persones en situació de precarietat alimentària.

Les aportacions al contenidor solidari es poden fer a través d’aquest enllaç: https://gestorcrm.bancdelsaliments.org/ca/recaptes/contenidor-solidari

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.