La tapa de Jojoto de l’Alexander i Eucuadis ha estat la guanyadora de la VII  edició de la Marina Tapea

Arepita de llardons i el seu secret Ibèric ha estat la tapa guanyadora de la VII edició de la Marina Tapea per ser la tapa millor valorada entre tots clients que han participat en fer la ruta sencera. El restaurant Jojoto, que el podeu trobar al carrer Ferrocarrils Catalana, 43 va obrir a mitjans de maig. La seva oferta gastronòmica trepitja amb força i ha  agradat molt veïns i veïnes dels barris de la Marina. També és un restaurant recomanat entre el turisme estranger de Barcelona. El tarannà de l’equip, la bona gastronomia i l’experiència que es gaudeix a  l’establiment ha fet augmentar les seves reserves. La seva gastronomia és sobretot  cuina  veneçolana amb producte de proximitat.

El passat 18 de desembre es va celebrar un sorteig d’una estada d’hotel a l’Hostal Estrella de Rupit (habitació doble superior i esmorzar inclòs) per a dues persones, per participar i fer la ruta completa “La Marina Tapea”

Amparo Rovira Pascual  ha estat la guanyadora i es troba feliç de compartir el seu premi amb el seu marit Josep Maria Vasconcellos que precisament enguany celebren el seu 40è aniversari de boda.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.