“Sense etiquetes”, fotografies contra l’estigma i la discriminació

Amb motiu del Dia Mundial de la Sida, ABD, albion silver Associació Benestar i Desenvolupament va inaugurar al Centre Cívic Parc Sandaru l’exposició fotogràfica “Sense etiquetes – La Casa de la vida”, cheap albion gold un treball col·laboratiu entre l’entitat i Barcelona Photo and Video Productions, Shoot For Change i Downtown Studio Barcelona, buy albion silver ​​amb la participació activa de persones que viuen amb VIH i la sensibilitat de la fotògrafa Katherin Wermke. Una mostra que reflexiona sobre les situacions de discriminació que experimenten les persones que viuen amb VIH en el seu entorn més proper, amb la família o les amistats.

Les fotografies, en què han participat una seixantena de persones entre usuaris/àries i voluntariat,visibilitzen famílies plurals i heterogènies que advoquen pel respecte a la diversitat, l’empoderament de les persones que viuen amb el VIH i la difusió d’un missatge positiu. cheap albion silver L’exposició pren la llar com a punt de partida, com l’espai en què s’institueix la tendresa per primera vegada. L’exposició proposa explorar els límits i les trobades que podem tenir amb allò estrany i diferent.

Casa de la vida final 4

Moltes persones que viuen amb VIH han experimentat en algun moment de la seva vida algun tipus de discriminació associada a la seva malaltia com el rebuig de la seva pròpia família o en el seu cercle d’amistats, pèrdua d’una feina, negació de l’habitatge, pèrdua de la custòdia de seus fills i filles, buy albion gold tractes vexatoris en l’assistència sanitària o limitació de la lliure circulació, cheap albion gold entre d’altres violacions dels seus drets. Es tracta de situacions de discriminació que afecten directament el desenvolupament d’una vida plena i el benestar personal, psicològic i emocional que, al mateix temps, vulneren els drets humans.

Tal com explica la fotògrafa Katherin Wermke, buy albion gold la iniciativa pretén generar un espai de reflexió i visibilització a partir de les arts visuals com un disparador crític que posi de manifest una realitat que genera discriminació en el pla afectiu. En definitiva, albion gold fer servir la fotografia com una eina de transformació social i recordar que el VIH no fa la identitat de la persona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.