L’IES Lluís Domènech i Montaner omple de color el barri

Alumnes i professorat de l'IES Domènech i Muntaner al pati del centre (Alejandro Flores)

Pau Llopis

Avui, divendres 17 de febrer, s’ha celebrat una rua de carnaval organitzada per l’IES Lluís Domènech i Montaner, en la qual hi ha participat alumnes i docents dels diferents cursos. Només en apropar-se als voltants del centre, ja es respirava un ambient festiu i jovial, que agafava encara més força en veure a alumnat i els professors recórrer els diferents espais de l’institut guarnits amb disfresses acolorides.

Com no podia ser d’una altra manera, el punt de sortida de la rua ha sigut el pati de l’institut, seguint pel carrer del Bronze fins a arribar al carrer de l’Energia i posteriorment dirigir-se cap a l’skatepark de la Marina i el passeig de la Zona Franca, fins a donar la volta completa i retornar al punt de partida per posar el punt final a la celebració.

La processó no ha deixat indiferent a ningú i s’ha fet notar arreu del barri, en estar encapçalada per un grup de tamboriners, que, equipats també amb xiulets, s’encarregaven de ser l’ànima de la festa. La música, els colors i l’alegria que han caracteritzat aquesta rua atreien la mirada dels veïns i vianants que estaven per la zona, que s’apropaven per fer fotografies, animar o simplement observar aquesta festa que ha omplert de joia el barri de forma, per molts, inesperada.

Les disfresses dels seus participants eren ben diverses i originals. Alguns estudiants anaven de mecànics de Ferrari, comptant fins i tot amb cotxets de la compra per donar més autenticitat a la seva caracterització, mentre que altres eren policies, pirates, delinqüents, superherois o personatges de sèries i videojocs com poden ser “El joc del calamar” o “Mario Bros”. Els docents, per la seva banda, han optat en la seva gran majoria per anar disfressats d’insectes com abelles o papallones, tot adornats amb globus i colors cridaners.

Alumnat i docents han gaudit en conjunt d’una celebració en la qual hi ha hagut música, balls i per sobre de tot, somriures i diversió, que són els elements que caracteritzen aquesta festivitat tan assenyalada.

Però la festa no acaba aquí, des del 16 de febrer fins al dia 22 d’aquest mes i hi haurà diverses activitats a la Marina per a celebrar el carnaval, entre les quals hi ha, per exemple, el carnaval infantil que tindrà lloc el dissabte 18 a partir de les onze del matí a la plaça de la Marina i la gran rua de carnaval que recorrerà tot el barri i que se celebrarà el mateix dia a la tarda.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.