Els comerços de la Marina acullen l’Òpera al Comerç

El passat divendres l’Òpera al Comerç va tornar a 15 dels comerços de l’Eix Comercial de la Marina després de la suspensió de l’acte l’any passat a causa de la pandèmia. El projecte va tornar adaptat a les circumstàncies però amb els mateixos objectius, treure la lírica dels marcs habituals i posar-la a l’abast de tothom, a través del comerç de proximitat i alhora fomentar-lo.
Les actuacions van començar a les 17:30 h, tot i que a les 16:30 h a la Llar d’Infants Els Gegants, va haver-hi la primera actuació, coincidint que els nens i nenes sortien de l’escola. L’acte va concloure a les 20:30 h després del passeig botiga a botiga que molts veïns i veïnes van seguir atentament. La Mònica, primer cop que assistia a l’Òpera al Comerç, va fer un recorregut per molts dels comerços en què hi va haver actuacions. “És una proposta que dona alegria i vida al barri”, deia. El Melcior, afirmava que “és una proposta original que a més ajuda al comerç de proximitat”.
L’Òpera al Comerç va comptar, un cop més, amb els cantants d’Òpera Jove de Catalunya on destacaven les veus de les sopranos Charo Tris i Sara Bermúdez, el barítol Fernando Álvarez i el contratenor Sergio Monsalve, entre d’altres. Així doncs, una activitat més duta a terme per l’Eix Comercial per poder gaudir de la cultura a peu de carrer, als comerços de la Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.