Sintonia amb els barris: que parli el veïnat i se’ns escolti!

    El programa setmanal d’actualitat política aposta per apropar els càrrecs institucionals al dia a dia dels barris 

    El programa Sintonia amb els barris vol posar en valor els fets quotidians de la política, els actors i els fets que sovint no apareixen als titulars de notícies però que tenen un impacte real en el dia a dia de molts veïns i veïnes.

    Hi participa tothom que d’una manera o altra influeix en les polítiques de barri, des del veïnat, els joves en política, consellers i conselleres, els regidors de Districte i altres perfils com alcaldes i parlamentaris de les cambres de representants populars.

    Una figura important al programa són els consellers de barri, sovint desconeguts però rellevants en tant que coneixedors de la filigrana social de cada barri, sovint perfils entenedors i amb voluntat i compromís per treballar pels seus barris.

    El programa també dedica un espai al Regidor del Districte, Marc Serra, el primer dimecres de cada mes. El veïnat pot fer trucades, fer arribar preocupacions, inquietuds i demandes de retiment de comptes amb el Regidor en directe! Igualment Sintonia amb els barris conversa amb el Cap de l’oposició d’ERC al Districte, el Regidor Jordi Castellana, qui seu l’últim dimecres de cada mes per conversar sobre la realitat dels nostres barris i la ciutat des del prisma de l’oposició.  

    Tot això només és una part, perquè l’altre gran espai és dedicat a compartir les realitats socials dels barris dels Districte de Sants-Montjuïc, des de la viva veu dels seus veïns i veïnes. Barri a barri, els veïns s’hi connecten per explicar  diverses situacions i l’impacte o l’absència de “la Política” als seus barris.

    Aquesta temporada, a més, obrim finestra a d’altres indrets de la ciutat: De què es parla a l’altra cantó de Barcelona (tenen el seu propi carril bici?), quina és la notícia entre el seu veïnat, n’hi ha de positives, i les negatives, quines son?  Que parli el veïnat i que se’ns escolti ! És l’esperit del programa. A més de fugir del focus de la polèmica i del soroll constant.

    Entrevistes, participació veïnal, debat i també entreteniment, formen part de Sintonia amb els barris, un programa presentat per Yohany L. Ayala i Andrea Bello, que repassa i analitza setmanalment tota l’actualitat política dels nostres barris.

    “Parlem de les decisions que afecten el dia a dia dels veïns i veïnes amb els responsables polítics que les prenen”, explica l’Andrea, “ho intentem fer sempre d’una manera dinàmica, sabem que és un tema que d’altra manera pot ser feixuc, però al Sintonia amb els barris intentem generar ambient de conversa i de tant en tant riure plegats” afegeix la Yohany.

    Cada dimecres de 17 a 18 hores al 102.5 FM, Sintonia amb els barris!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.