Torna el running al Districte

Text: Albert Aguilar

A l’edició d’enguany, una vegada més Mohamed Elghazouany ha estat el guanyador en la categoria masculina amb un temps de 33′ 51″

L’emoció de les curses va tornar als carrers del Districte de Sants-Montjuïc amb la setena edició de la Salomon Run. Malgrat la calor xafogosa primaveral de la ciutat de Barcelona, Mohamed Elghazouany i María Constança Begliardo van aconseguir les primeres posicions en les categories masculina i femenina amb un temps de 33′ 51″ i 43′ 42″ respectivament. Un any més, Montjuïc s’ha convertit en territori runner amb 1.500 corredors que han participat en la prova.

La Salomon Run és una carrera coneguda per la particularitat del seu recorregut, localitzat en la zona de Montjuïc, ple de desnivells i canvis de terreny. Un dels punts més coneguts dels 10 km. de la prova, és la pujada de les escales de Jean Forestier, amb més de 1.000 esglaons que posen a prova als corredors. Tampoc passen desapercebudes les increïbles vistes de la ciutat i la mar, que són el colofó perfecte per a una cursa com n’hi ha poques. La Salomon Run 2021 tenia una edat mínima permesa de 16 anys. La categoria júnior era per a aquells que tenen una edat compresa entre 16 i 18 anys, la sènior pels quals es troben entre els 19 i els 39, en la màster s’incloïen els participants d’entre 40 i 49 anys i finalment la categoria màster 50 pels corredors que tenen més de 50 anys d’edat.

A l’edició d’enguany, una vegada més Mohamed Elghazouany ha estat el guanyador en la categoria masculina amb un temps de 33′ 51″. El podi l’han completat Xavier Figuerola Ortín i Ricardo Esclapez Pizana. En la categoria femenina María Constança Begliardo ha estat la primera classificada i, amb un temps de 43′ 42″, ha dominat la carrera de bon començament, seguida de prop per Marta Palau Garriga i Georgina Inglavaga Escudero. La resta dels corredors han anat arribant de manera gradual a la meta fins a les 10:50h aproximadament, culminant així una de les primeres carreres de 10 km que s’han corregut a Barcelona durant la pandèmia.

“Estem molt contents d’haver pogut celebrar la Salomon Run aquest 2021 després d’un any tan complicat. Hem treballat amb molta il·lusió per acomplir les mesures de seguretat per a tots els participants. “Realment, ha estat un matí molt emocionant per a tots i l’esforç ha valgut la pena”, afirmava Marta Coll, Màrqueting Mànager de Salomon al mitjà d’esports Marca.com.

La Salomon Run s’ha celebrat amb totes les mesures necessàries per a garantir una jornada segura a tots els participants, malgrat haver reduït a 1.500 els seus 3.000 dorsals habituals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.