El 8 de març, pancartes als balcons per la lluita de les dones

La setmana vinent arriba una jornada tant especial com necessària. El pròxim dilluns 8 de Març se celebra el Dia Internacional de la Dona. Una cita amb el compromís i la reivindicació en la qual es clama a favor dels drets del gènere femení i la igualtat entre homes i dones. Un dia en el que s’ha de fer el soroll més gran possible per poder arribar a tots i totes.

Per això, des del Centre Cultural Estrelles Altes impulsen una iniciativa perquè totes les veïnes i veïns pengin una pancarta al balcó, a la finestra o a qualsevol altra lloc on sigui visible, que il·lustri i representi aquesta lluita pels drets de les dones.

Amb això volen omplir els barris de La Marina i la resta de Barcelona amb missatges que reivindiquin la lluita per la igualtat laboral i la fi de la violència contra les dones, o poden ser una mena de reconeixement i agraïment a aquelles dones que s’han sacrificat en aquests temps tan complicats.

Tanmateix, si et ve de gust podràs enviar la fotografia de la teva pancarta a l’Instagram @Donatmes. S’encarregaran de publicar-la i així generar més ressò a les xarxes. Unes xarxes que han d’omplir-se més que mai de missatges posant en alça la vida i llibertat de les nostres heroïnes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.