Arriba la Festa Major d’Hostafrancs

L'escenari principal, amb cinc concerts i el tradicional Ball de Rams és el pati del Casinet d'Hostafrancs

Ball de rams de la FM d'Hostafrancs (barcelona.cat)

Text: Albert Aguilar

Encara ens trobem amb la ressaca que ens ha deixat La Mercè 2020 i ja tenim de nou una Festa Major a Sants-Montjuïc. Des del dia d’avui fins al diumenge 4 d’octubre, el barri d’Hostafrancs celebra la seva festa amb un ventall d’activitats d’oci i culturals per un públic de totes les edats.

El tret de sortida es farà avui a les set del vespre amb la lectura del manifest de les entitats de la Comissió de la Festa Major, juntament amb el “Suma quilòmetres per la diabetis” de la Fundació DiabetesCERO. Amb aquest acte l’edició d’enguany de la Festa Major quedarà oficialment encetada.

El Casinet d’Hostafrancs serà un dels indrets més rellevants d’aquests dies, ja que serà l’emplaçament on tindran lloc cinc dels concerts de les festes i el tradicional Ball de Rams. No obstant això, altres entitats com el Centre Montserrat-Xavier, l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs, la Fundació DiabetesCero o el Cinema Zumzeig també hi participen amb diversos actes als seus espais.

Els cinc concerts previstos per aquests dies al Casinet són “Miquel del Roig” per dijous 1 a les 20.30 h, “La Tresca i la Verdesca” per divendres 2 a les 17.30 h, “Xavi Sarrià” amb Key Day el divendres 2 a les 21.30 h, “Pepet i Marieta” el dissabte 3 a les 21.30 h i el “Grup Montjuïc” el diumenge 4 a les 17.30 h.

És important destacar que per garantir la seguretat contra el contagi de la covid-19, l’aforament de les activitats és limitat. Per poder gaudir dels concerts, cal inscriure-s’hi a través del web FemHostafrancs.cat o entrar directament al canal de YouTube de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.