S’incrementa el servei de neteja al Districte i a la ciutat fins a un 66%

    Neteja La Marina web
    Contenidors del Carrer Mineria.

    Fins ara, durant l’emergència per Covid-19, només hi actuaven el 33%. Des d’avui, els barris de Sants-Montjuïc i bona part de Barcelona es netejaran amb el 66%, per la reincorporació d’un miler de treballadores i treballadors (150 equips més a tota la ciutat) respecte al que es va establir a l’inici del confinament.

    Els equips d’escombrat mecànic dels carrers s’han ampliat per complementar el personal que acompanya la màquina, per poder actuar damunt de les voreres i ser més efectius en la retirada de fulles i borrissol dels arbres. Tots els barris de Sants-Montjuïc s’escombraran un o dos dies a la setmana. 

    A més, també s’incrementa a dos cops per setmana la neteja amb equips d’aigua de les zones amb més acumulació de pol·len a terra i la desinfecció dels entorns de centres sanitaris, residències, mercats, supermercats i farmàcies. I es reforcen els equips de neteja de les zones verdes, “en consonància amb la major utilització d’aquests espais” (a Sants-Montjuïc ja n’hi ha 15 d’obertes), informa el Districte.  

    Reobren els punts verds

    Des d’ahir també tornen a funcionar els punts verds de recollida de residus, tant els de barri (la Bordeta) com els de zona (Deixalleria de Montjuïc), en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres. Els de zona, com la deixalleria del carrer del Foc, obrirà també els caps de setmana de 9.15 a 12.45 h. Pel que fa als punts verds mòbils, només s’instal·laran de 9 a 14 h els que habitualment ho fan en horari de matí: Numància-Viriat (dilluns), Rambla de Badal-Sants (dimecres) i Mercat de la Marina (divendres).

    També es reprèn el servei de neteja de pintades, que funcionarà amb el 50% dels equips respecte al que és habitual. Però el servei setmanal de recollida de mobles i trastos vells continua suspès.

     

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.