L’Ibèria continua líder amb una golejada a casa

El jugador local, Taouifik Chriaa, va ser expulsat després d’una falta al minut 74

Text: Albert Aguilar

El Club Atlètic Ibèria va guanyar per 7 gols a 3 a la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts (PBSV) en la dissetena jornada de lliga. El partit va estar marcat pel potencial ofensiu de l’equip local i per l’efectivitat de cara a porteria que van mostrar els dos equips. Aquest resultat permet a l’Ibèria continuar al capdavant de la classificació de la lliga.

Els nois de Massagué van sortir connectats des de l’inici i això va permetre a Guillermo Fernández fer el primer gol del partit al minut 1 després d’una bona jugada col·lectiva. El conjunt visitant va respondre amb 2 llançaments llunyans de David Romero. L’Ibèria va començar a jugar còmode a camp contrari i precisament fruit d’aquesta pressió avançada van néixer els gols de Marc Tatay i David Núñez que van posar el 3 a 0 al marcador del municipal. Va ser en aquest moment quan va sortir al camp Alejandro Alarcón a causa d’unes molèsties d’Amadeo Montero. Tot i el resultat favorable, l’equip no va abaixar els braços i va aconseguir arribar al descans amb quatre gols després d’una bona rematada de David Núñez.

L’inici de la segona part va ser força diferent de la primera perquè la Penya Barcelonista de Sant Vicenç dels Horts va sortir amb ganes de lluitar el partit. Aquesta intensitat per part del conjunt visitant va fer que David Romero estigués en una posició còmode per ficar la pilota a l’escaire de la porteria defensada per Jonas Rodríguez. Precisament va ser Rodríguez qui va escridassar l’equip expressant que “encara faltava molt partit” i no es podien relaxar. El davanter que havia entrat a la primera meitat, Alejandro Alarcon, va fer el cinquè i imposar pausa a la resposta de l’equip visitant.

Al minut 74 el jugador de l’Ibèria, Taouifik Chriaa, va propinar un cop de braç a l’esquena del jugador de vermell, Jalal, que li ha comportat una targeta vermella directe. Chriaa, que acabava de sortir al camp, va marxar directe cap als vestuaris amb cara de preocupació.

La pressió per la superioritat numèrica de l’equip forà va provocar una falta al minut 78 que va executar un altre cop per l’escaire el dorsal 23, David Romero. Tanmateix, la resposta visitant va tornar a ser breu a causa d’una errada del porter Hamza Ben Abbi que va aprofitar Alarcón per posar el sisè de l’equip del barri. La PBSV va seguir provant amb llançaments llunyans fins que Omar Kichoui va fer el tercer gol de l’equip local. Quan només faltaven quatre minuts pel 90 i semblava que el 6-3 era el marcador definitiu, Alarcón va completar el seu hat-trick posant el setè i últim gol del partit.

L’afició local va sortir del municipal satisfeta pel partit dels seus jugadors. Manuel, seguidor de l’equip des de fa anys va expressar que enguany té “la sensació que l’ascens de categoria és possible”. Amb aquest resultat l’Ibèria amplia l’avantatge amb els seus perseguidors i ja pot preparar el pròxim partit davant el Montsant de la Peira.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.