Ciutat de la Justícia: Un pas més de l’L10

La Marina
Representants polítics inaugurant l'estació de Ciutat de la Justícia

Text: Andrea Bello; Fotografia: Alejandro Flores

Aquest dissabte diverses autoritats, entre les quals es trobava el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han inaugurat la nova estació de la línia L10 de metro, Ciutat de la Justícia.

Aquesta nova estació connecta La Marina amb la zona del Gran Via 2 i l’Hospitalet. Des de Ciutat de la Justícia es podrà fer transbord pel carrer (S’ha de sortir de l’estació) per agafar la línia 8 dels Ferrocarrils de la Generalitat a Idelfons Cerdà, que arriba fins a plaça Espanya.

La Marina
Els representants polítics visitant l’andana de l’estació



A més a més, el Conseller de Territori, Damià Calvet, va afirmar  la parada situada al carrer A del polígon Zona Franca estarà enllestida per la seva inauguració al gener. Pel que fa a l’estació de Motors, ha dit Calvet, forma part del Tram Central, i per tant es podrà tirar endavant amb l’aprovació dels pressupostos i en el millor dels casos no veurà la llum fins al 2021.

Pel que fa a les demandes de l’L2 sembla que encara hauran d’esperar. El president Torra, però, es mostra positiu i afirma que un cop aprovats els pressupostos es podrà finalitzar la L10 i es començarà a mirar un nou projecte per l’L2. Mentre, Calvet afirma que és un projecte a anys vista.

Cal destacar les declaracions de l’Alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que va agrair a veïns i veïnes la seva lluita per la millora del transport i per l’obtenció de la nova estació de Ciutat de la Justícia.

L’alcaldesa de l’Hospitalet, Núria Marín, i el president Quim Torra, amb la consellera Georgina Làzaro i Abdó Florenci, president de la coordinadora d’associacions de veïns i veïnes de La Marina

 

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.