SORTEIG d’un CD de la Cobla de Sant Jordi

Durant tota el mes de maig, de dilluns al divendres, es sortejarà el programa Connexió Marina de La marina FM un CD de la Cobla de Sant Jordi. Aquesta cobla va ser fundada a Barcelona el 1983 i on el 1997 amb el nom de “Cobla Ciutat de Barcelona”. Sempre ha manifestat la voluntat ferma d’atendre específicament la música de concert, amb el repertori ja programat per tocar obres de referència, obres oblidades i música de nova creació.

Ha actuat a totes les comarques de Catalunya i de la Catalunya Nord, i participa habitualment en les manifestacions sardanistes més rellevants. També ha actuat al Gran Teatre del Liceu i als principals auditoris de Catalunya, així com a Alemanya, Gran Bretanya, Itàlia, França i els Estats Units. La seva discografia comprèn una setantena d’enregistraments de contingut divers.

I per aconseguir entrar al sorteig de l’últim CD només haureu de trucar-nos en directe entre dilluns i divendres de les 19.00 a les 20.00 al 93 223 14 03 o enviar un correu a programes@lamarina.cat amb el teu nom, edat i població.

També pots enviar-nos un WhatsApp al 93 223 14 03 i entraràs al sorteig!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.