La cultura i l’educació uneixen forces a la Marina

Els passats dies 29, 30 i 31 de maig, es van celebrar a diferents centres educatius del barri les jornades finals de Caixa d’Eines. Amb el títol d’En Trànsit, es va fer un intercanvi d’experiències culturals amb activitats impulsades per diverses entitats del barri. Una manera d’ensenyar a altres escoles el que havien après durant tot el curs i intercanviar experiències.

Des dels mitjans de comunicació de La Marina, ja fa cinc anys que impartim un taller de ràdio a diferents centres educatius. Enguany, l’alumnat de cinquè de les escoles El Polvorí i SEAT, de sisè de l’Enric Granados i de secundària de l’Institut Lluis Domènech i Montaner, torna a les ones de La Marina FM (102.5), i la jornada final va estar tot un èxit!

El pati de l’escola El Polvorí i el gimnàs de la SEAT es transformaven en autèntics estudis de gravació on l’alumnat va gravar un programa en directe. Les ganes de fer-ho bé i els coneixements adquirits durant el curs van assegurar una jornada plena de música i diversió. Així, es donava per tancat un projecte que seguirà l’any vinent amb més alumnes.

El projecte forma part de Caixa d’Eines, un programa que impulsa el Pla de Barris per vincular la creació cultural de les entitats de proximitat amb els centres educatius de la Marina i altres barris de la ciutat. La Bàscula, la Inefable, el Graner i més equipaments també impulsen els seus projectes a través de la música, el teatre i la dansa artística, respectivament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.