Lluitar contra el canvi climàtic amb els teus veïns

Arrenca la Setmana de la Natura a la Marina

@MemòriaViva

Als espanyols els preocupa més el canvi climàtic que la guerra, segons un informe en el qual ha participat la Fundació BBVA. Aquesta dada té força ressò en les converses de carrer, i s’espera que aquesta consciència mediambiental es tradueixi en accions quotidianes i més exigència cap als governs.

Mentrestant, la ciutadania es mobilitza. D’aquí que, enguany, a la Marina torni la Setmana de la Natura. Des del 3 i fins al 9 d’octubre s’organitza un seguit d’activitats per a fer pedagogia sobre la importància de tenir cura del nostre entorn. Tallers, recorreguts per les zones verdes de la Marina, treballs manuals amb materials reciclats, o activitats participatives on el veïnat posarà el seu gra de sorra en la lluita contra la contaminació del medi ambient, són entre la desena d’activitats proposades per a tots els públics: des dels més petits fins més grans del barri. Per participar, cal inscripció prèvia a lamarinaviva@gmail.com

Les activitats estan organitzades per l’associació la Marina Viva, amb la col·laboració d’una desena d’equipaments de proximitat, entre els quals l’Espai Jove Química, el Centre Cívic La Cadena, el centre cívic Casa del Rellotge.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.