Calen actuacions al cementiri de Montjuïc

Abdó Florencio

A Barcelona tenim moltes coses per fer i arreglar, però avui us vull comentar el deteriorament que en els darrers anys està patint el cementiri de Montjuïc. El seu estat deplorable i això no només ha estat causat per la desídia del govern que tenim a ciutat des de fa sis anys, sinó també dels anteriors. Entre l’any 2006 i 2016 l’Ajuntament va gastar en feines de manteniment 10,2 mil d’euros quan va ingressar 21 milions. Tot un negoci per no donar res a canvi.

Fins al 2019 pagàvem una quota de 16,82 €, a partir de l’any 2020 van passar a cobrar el doble per fer la mateixa feina: NO RES!
L’any 2017 malauradament va quedar palesa la manca de manteniment en les estructures dels nínxols. Tot i les queixes d’esquerdes i del mal estat d’aquestes, les restes de 400  difunts van quedar escampades pel terra en ensorrar-se 144 nínxols! L’any següent encara quedaven restes de la runa i vidres per terra… avui en dia fa pena anar-hi, passegeu-hi per comprovar-ho vosaltres mateixos.

A les excavacions d’altres cultures una de les coses que més es cuiden és l’art funerari i jo reflexiono: que pensaran aquestes cultures de la nostra si alguna vegada han d’excavar en les nostres tombes?

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.