Així ha estat la tornada a l’escola

Les escoles de La Marina tornen a obrir les seves portes després de sis mesos sense activitat a les aules. Una tornada que s’afronta amb nervis i incertesa, però alhora amb il·lusió i ganes de poder tirar endavant els curs de la millor manera possible. 

Les mesures de seguretat no han faltat a l’hora d’entrar per primer cop des de ja fa un temps al recinte escolar. Els nervis i l’emoció es sentien en l’ambient a la porta mentre es penjaven les llistes dels grups de classe. Mascareta, mesura de la temperatura, gel hidroalcohòlic i cap al pati a buscar el seu grup; aquest era el protocol a seguir per tots els alumnes. 

Per evitar aglomeracions la entrada d’alumnes s’ha intentat distribuir per diferents portes, així ho han fet a l’escola SEAT aprofitant les 3 entrades al centre. Tot i això, el primer dia ha estat diferent, ens explica la directora Julia Veltran “encara hem de millorar l’organització d’entrades, sortides i patis, tot i que avui ha funcionat prou bé, ens hi hem d’acostumar”.

Els pares i mares, tot i nerviosos per la incertesa del moment, reafirmen la seva confiança en el centre i veuen necessària aquesta tornada, els més menuts tÇ ot i voler tornar a l’escola per veure als seus companys i mestres no li dirien que no a una mica més de vacances, però ara toca tornar a la rutina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.