Aforament complet a No Som Sants!

Guillem Estadella, Sílvia Hernàndez i Sígrid Bravo somriuren a càmera durant una de les pauses publicitàries!

Nou programa de la segona temporada de No Som Sants amb l’aforament complet. Això sí, sense tècnic!!! Ja se sap que al programa més divertit dels dissabtes a mig matí sempre hi ha de faltar algú. Així que de manera simbòlica comencem a tancar la temporada tal i com la vàrem començar: amb el nostre presentador fent de tècnic!

Campanya contra la homofòbia #Proudofplay
Campanya contra la homofòbia #Proudofplay

Hem començat aquesta nova edició parlant de tota l’actualitat de la setmana, centrada en l’abdicació del Rei Joan Carles I. També hem escoltar el nou single de Kiko Rivera i ens hem fet ressò de la campanya contra la homofòbia d’aquest mundial #proudofplay. Per la seva banda, la Sílvia Hernàndez Depares ha aparegut sense guió. Tot i això, ens ha explicat que s’hi amaga darrera l’última portada del setmanari El Jueves! Tanmateix, ha quedat sorpresa amb el brodat del vel d’una núvia nord-americana.

El Guillem Estadella ens ha confessat que es troba bé després d’estar-se dues hores el telèfon fix la setmana passada. També ha volgut fer una reflexió sobre l’estiu; preguntat-se, per exemple, perquè els estrangers vesteixen mitjons blancs amb sandàlies. A més a més, ens ha sorprès amb un rànquing dels nens prodigis que han acabat malament.

Finalment, la Sígrid Bravo ha tornat al programa després de trenta dies d’abstinència per parlar-nos d’un model de negoci amb molt d’èxit. I doncs la marca irlandesa Primark està de moda a la ciutat i amb els seus preus competitius està obtenint molts guanys. Això sí, a vegades qualitat i preu baix no van de la mà. Noticies curioses, recomanacions pel cap de setmana, i molts i molts somriures han farcit aquest programa! I vosaltres encara no l’heu escoltat? Doncs ara ja no teniu excusa!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.