Primer concert solidari contra l’Alzheimer a La Marina

Avui, 28 de desembre se celebrarà a La Marina el primer concert solidari contra l’Alzheimer. El grup musical Coral Música sense Fronteres i el reconegut tenor,  Josep Arbonès, actuaran a la Sala Pepita Casanella a les 19 h. Les entrades es van esgotar fa setmanaes, sense gairebépublicitar l’esdeveniment. 
L’acte està impulsat i promogut pel veí Josep María Pérez juntament amb la Coordinadora de Veïns i veïnes, la Fundació Pasqual Maragall i l’Associació de Mitjans de Comunicació de La Marina. També col·laboren el Districte de Sants Montjuïc i la Granja Elena. L’objectiu és recaptar fons en favor de les investigacions que desenvolupa la Fundació Pasqual Maragall.
“Ens hem quedat amb moltes persones desitjant assistir i participar però les entrades s’han esgotat només començar a vendre-les”, explica Pérez. I és que a la Marina no hi ha cap espai que superi la capacitat de la Sala Pepita Casanellas, de 200 butaques. “M’han ofert sales més grans però la idea d’aquest concert nadalenc és fer-lo al barri per reconèixer l’esperit solidari dels veïns i veïnes”.
A més del concert, també està previst realitzar una subhasta de merchandising i quadres de la Fundació Pasqual Maragall i un còctel, en acabar. “Ens satisfà molt poder participar d’una activitat com aquesta perquè som conscients de la importància d’avançar en la recerca de la malaltia i tant de bo puguem donar-li continuïtat”, assegura el president de la Coordinadora d’Associacions de Veïns i Veïnes de la Marina, l‘Abdó Florencio.
L’esdeveniment se suma a d’altres impulsats pel veí Josep Maria Pérez, que han tingut un èxit absolut. Al gener es va realitzar altre concert solidari a l’auditori Axa de L’illa Diagonal per la saxofonista, trompetista i cantant de jazz catalana, Andrea Motis. Tot i que no es va celebrar a La Marina, més de la meitat dels assistents eren veïns i veïnes del barri. L’altre activitat concorreguda són els Dinars Solidaris, han arribat a la sisena edició i la significativa presència i col·laboració del veïnat ha permès que cada any se superin els rècords de recaptació. La gosadia de Pérez i el compromís de tothom qui participa amb la causa, han ajudat a recaptar fins ara més de 135 mil euros en la recerca de la cura per a una malaltia que afecta 46 milions de persones al món.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.