L’Associació de Veïns d’El Polvorí organitza la primera jornada de tallers pels nens i nenes del barri

Text i fotografies: Alejandro Flores

A partir d’ara, cada dimarts i dijous de 18h a 19h l’Associació farà un seguit d’activitats amb l’objectiu de fomentar la participació entre els més petits i la unió entre els veïns del barri. Els tallers s’organitzen després que el passat dimarts es votés la nova Junta Directiva de l’Associació de Veïns del Polvorí.

“Totalmente gratuito”. D’aquesta manera es feia eco la  nova Junta Directiva de l’Associació de Veïns d’El Polvorí dels nous tallers i activitats que tindran lloc al barri, una oportunitat per, segons indiquen des de l’associació, teixir barri entre els més petits. El passat dijous, dia en què van començar els tallers, feia nou graus al carrer i ja era de nit. La Nati i la Carmen, les noves vocals d’esdeveniments i medi ambient, ja eren al local de la Plaça de Llorca. De fet, la sala on es realitzaven els tallers ja era plena. “És també una manera d’estar lluny del fred del carrer fent activitats que fomentin la unitat”, assegurava una mare.

“Avui que ha plogut al barri el parc està ple de fang. És un barri que no té res, no és com La Marina”, indicaven la Nati i la Carmen. Les noves vocals de l’Associació de Veïns del Polvorí reclamen una millora dels espais lúdics pels nens per part de l’Ajuntament, en especial els parcs. De moment, el local de la Plaça de Llorca és provisional, ja que les activitats es faran, dintre d’uns pocs mesos, en el Centre de Barri, lloc on es va fer la Casa del Terror al Halloween.

Les activitats aniran canviant segons l’època de l’any. Ara, per exemple, des de l’Associació s’estan preparant les decoracions de l’arbre de Nadal, que s’instal·larà a la mateixa Plaça de Llorca, cor del barri de El Polvorí. De fet, ja han anunciat que el dissabte dia 14 de desembre s’organitzarà un mercat de productes gastronòmics i s’engegarà l’enllumenat de l’arbre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.