Els carrers de La Marina s’omplen de música lírica

L’Òpera ha arribat al barri de la mà de 10 botigues de l’Eix Comercial de La Marina. El passat 7 de novembre l’entitat Barcelona Comerç va reunir una desena de cantants que van interpretar un seguit de peces líriques i napolitanes al costat de diverses botigues de la zona. 

Les actuacions van començar a les 17:30h de la tarda, hora en què els veïns del barri es van apropar als establiments per gaudir dels números musicals.  La dinàmica de la jornada es va basar en una repetició periòdica dels concerts cada 15 minuts fins a les 20:30. 

L’acte va congregar a una multitud de cantants del programa Òpera al Comerç, entre els quals destaquen noms com els de Charo Tris,  les sopranos  Charo Picazo, Alina Furman i Mireia Dolç; els barítons Joan Sebastià Colomer i Fernando Álvarez, i el contratenor Sergio Monsalve, que han acudit a l’edició d’enguany després de robar el cor a milers de veïns l’any anterior. 

L’Òpera al Comerç 2019 ha estat un èxit tant pels organitzadors de l’esdeveniment com pels comerciants que han acollit els espectacles. Alberto y Mari Carmen, veïns del barri, consideren una molt bona notícia que la gent gaudeixi d’actes culturals a La Marina i, a més, consumeixi als comerços adjacents. 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.