Kanal Jove, un mitjà d’expressió per a la interculturalitat del barri

    La Ibtissam, l’Eneritz i l’Aya són tres joves del barri que, cada dilluns, ens parlen de les notícies més destacades, a més de portar-nos les novetats socials i culturals, amb un to jove i fresc i, a més, amb perspectiva cultural i de gènere.

    Kanal Jove, tal com explica la responsable del projecte, la Ibtissam, va sorgir l’any passat com a mitjà d’expressió per a joves d’origen àrab i té la voluntat de “deixar clar que ser filla d’immigrats no vol dir res, simplement que els teus pares són d’una altra procedència”. Elles expliquen els temes que els interessen o els preocupen, com ara els estudis o la feina, que des de la seva perspectiva són els mateixos que a qualsevol altre jove o adolescent.

    Més enllà d’aquesta voluntat de viure i parlar de la intercultura amb naturalitat, les integrants de Kanal Jove expliquen que fer ràdio els hi serveix molt en el seu dia a dia. La Ibtissam, per exemple, es dedica a la docència i afirma que gràcies a la ràdio ha après a “treballar la meva pròpia comunicació, a més de guanyar autoestima”. D’altra banda, l’Eneritz està estudiant arts escèniques i explica que sempre li ha agradat molt parlar i expressar-se i es planteja la comunicació com a una possible sortida professional. A més, l’Aya comenta que “és genial poder parlar i que algú t’escolti, és el que més m’agrada del programa, perquè és un mitjà d’expressió que arriba a moltíssima gent i això em sembla brutal”.

    Si voleu escoltar l’Ibtissam, l’Eneritz i l’Aja parlant de cultura, gènere, interculturalitat i molt més, només heu de sintonitzar La Marina FM cada dilluns de 18h a 19h.

     

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.