Jo vull ser una “BoyBand”

    Nou programa de la segona temporada de No Som Sants centrat en el secret millor guardat de la Sílvia Hernàndez Depares. La nostra col·laboradora més curiosa ens explica a quin concert va assitir aquesta setmana, i ens dona totes les claus per ser un “Boyband” d’èxit.

    Guillem Estadella i Aran Comín són els nous sexsymbols de NoSomSants
    Guillem Estadella i Aran Comín són els nous sexsymbols de NoSomSants

    Mentre el David Martinez i la Cristina Suàrez s’absentaven del programa, el Sergi Pàez va conectar amb nosaltres des de Madrid. A la capital s’hi ha celebrat aquest passat cap de setmana el CifiMad. El nostre sèriefil ens dona les seves impressions sobre aquesta convenció que reuneix als amants de la ciència ficció d’arreu d’Espanya, i que cita a actors de sèries com Doctor Who.

    Per la seva banda, el Guillem Estadella s’estrena a No Som Sants amb una secció de reflexions quotidianes. En aquesta ocasió, ens presenta la disparitat, el surrealisme i l’humor de les preguntes de Yahoo. Això sí, ens assegura que el millor són les respostes.

    I com sempre, la Lara Barrera ens apropa la cultura i la vida londinenca. Malgrat que aquesta vegada, i amb una mudança com excusa, es posa més sensual que mai i ens comenta les noticies més absurdes del moment. I tot plegat amb la visita de l’Aran Comín, el nostre salvador tecnològic i digital!!

    En definitiva, un programa replet de riures que ja podeu tornar a escoltar!!!

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.